Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Kvásek je naprosto zásadní. Já jsem si během čtyř dnů vyrobila žitný kvásek sama (dle rad na internetu) a funguje už 3roky. Peču obden. Kvasnicový chleba je jak buchta nebo ten nejhorší supermarkeťácký, zvláště když je tam převaha pšenice.

Máte pravdu, že je potřeba to zkusit. Já jsem nevyrobila ani jeden vyloženě špatný. Teď jsem si našla cestu ke slušnému standardu a občas se mi povede něco vynikajícího. Takový chleba s dobrým máslem a medem je nade všechny mlsky, a to jsem čokoládový a dortový maniak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky