Diskuse
Zavařujete?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J19a38r55o82s57l16a65v30a 24K35a79d49l41a85s85o55v73á
16. 7. 2014 13:20
Ano, zelené vlašské ořechy se naloží, až zčernají. Chutnají podobně jako ořechovka, jen be z alkoholu.
0
0
možnosti
J44i61ř49í 73S77t15r34a84t14i78l
16. 7. 2014 11:25
Mluvíte o černém ořechu, tak mě nejdřív napadl plod ořešáku černého (lat. Juglans nigra), ale vy mluvíte nejspíš o plodech ořešáku vlašského (lat. Juglans regia), pěstovaného pro jejich jádra. Jedná se také o nezralé plody. Netušil jsem, že tyto mohou být také cele použity k zavařování a k jídlu. Můžete přiblížit jejich potravinové a chuťové vlastnosti?
0
0
možnosti
- Počet článků 84
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).