Diskuse
Kváskový chléb a já
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MP
M61a13r51i87e 92P55o71k17o90r67n89á
28. 4. 2016 15:27
Kvásek je naprosto zásadní. Já jsem si během čtyř dnů vyrobila žitný kvásek sama (dle rad na internetu) a funguje už 3roky. Peču obden. Kvasnicový chleba je jak buchta nebo ten nejhorší supermarkeťácký, zvláště když je tam převaha pšenice.
Máte pravdu, že je potřeba to zkusit. Já jsem nevyrobila ani jeden vyloženě špatný. Teď jsem si našla cestu ke slušnému standardu a občas se mi povede něco vynikajícího. Takový chleba s dobrým máslem a medem je nade všechny mlsky, a to jsem čokoládový a dortový maniak.
1
0
možnosti
- Počet článků 84
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).