Diskuse
Zavařujete?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J90a64r61o78s26l51a62v36a 43K49a34d74l32a82s20o78v68á
16. 7. 2014 13:20
Ano, zelené vlašské ořechy se naloží, až zčernají. Chutnají podobně jako ořechovka, jen be z alkoholu.
J58i29ř11í 44S50t43r98a72t50i55l
16. 7. 2014 11:25
Mluvíte o černém ořechu, tak mě nejdřív napadl plod ořešáku černého (lat. Juglans nigra), ale vy mluvíte nejspíš o plodech ořešáku vlašského (lat. Juglans regia), pěstovaného pro jejich jádra. Jedná se také o nezralé plody. Netušil jsem, že tyto mohou být také cele použity k zavařování a k jídlu. Můžete přiblížit jejich potravinové a chuťové vlastnosti?
- Počet článků 84
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).