Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse

Zavařujete?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J21a29r18o15s34l87a67v51a 11K79a77d35l76a18s73o73v42á 9690824238748

Ano, zelené vlašské ořechy se naloží, až zčernají. Chutnají podobně jako ořechovka, jen be z alkoholu.

0/0
16.7.2014 13:20
Foto

J74i42ř61í 71S33t50r67a74t23i37l 4623808905882

Mluvíte o černém ořechu, tak mě nejdřív napadl plod ořešáku černého (lat. Juglans nigra), ale vy mluvíte nejspíš o plodech ořešáku vlašského (lat. Juglans regia), pěstovaného pro jejich jádra. Jedná se také o nezralé plody. Netušil jsem, že tyto mohou být také cele použity k zavařování a k jídlu. Můžete přiblížit jejich potravinové a chuťové vlastnosti?

0/0
16.7.2014 11:25



Bohyně v teplácích od Armaniho

Petice

Na co je hrdá ta, která má tepláky pro všechny příležitosti? Přečtěte si rozhovor se Zuzanou Hubeňákovou.

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.