Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já vám nevím. Zkuste "kultivovat" třeba indickou, či thajskou kuchyni.

Čechovi, byť uvyklému na pálivé (a říká mu normál, či standard), bude připadat jistě pikantní, neli snad dokonce velmi pikantní až mírně pálivá.

Čech po vaší kultivaci, by po prvním soustu začal, u výše zmíněné kuchyně, slzet a po několika soustech řvát a doufat v implantaci nerez jazyka a hrdla (a o strachu z pozdějších následků putování trávicím traktem ani nemluvě).

A nemusíme ani chodit daleko na východ do Asie. Co takhle pravé, Texaské chilli?

http://www.jokes.jannemec.com/txts.php?id=5

Takže, pěkně prosím, nesnažte se u partnera najít další jídlo, které nemá rád jen proto, že ráda experimentujete, nesnažte se lidi kultivovat v jejich chutích. Raději se všichni snažme, aby se na pullty dostaly jen kvalitní suroviny, křičme, že dosud nevíme, kdo nás z Polska krmil posypovou solí, kdo zaměňuje kafilerku za masokombinát ... A hlavně vážení řvěme z plných plic, proč za "železnou oponou" nabízejí stejné řetězce cenově srovnatelné (ne-li levnější) kvalitnější výrobky. Nesvádějme vše jen na to, že lidi u nás hledají laciné jídlo - to hledají i lidé jinde, jen ti na západ od nás ho dostávají a my jsme odpadkovým košem. Zkušenosti mám jak z Rakouska, tak Německa, kam se občas vydáme na nákup - prací prášky účinější, oblečení modernější a levnější, elektronika o trochu levnější, potraviny kvalitnější, chutnější a často i levnější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky