Diskuse
Nechcete éčka? Tak vařte z masa.
Děkujeme za pochopení.
J57a58r92o45s24l43a17v66a 66K64a11d30l72a55s88o67v17á
Díky. A koníčky trvalé - sice se zdá, že dneska se vaření cpe všude až moc, ale když pak porovnám s realitou, co jsou lidi třeba v práci ochotni pojídat během dne...
J26i26ř29í 91H48e56r71m54á58n35e84k
Já dávám karmu a zdravím autorku. Vaření a jídlo vůbec jsou krásné koníčky.
D76a97n35a 10S54m62é66k52a53l53o59v48á
Výborně napsáno, já jelikož mám maminku kuchařku, jsem na opravdové vaření zvyklá od mala, konzervu jsem snad nejedla ani jedou (pokud nepočítám fazole).
Nicméně na to "zdravější" smažení můžu doporučit jeden trik, co mi ukázali na kurzech vaření STOB - fólie na smažení. Když si tohle slovní spojení zadáte do vyhledávače, určitě se vám jich nabídne několik... Mám to vyzkoušené, jídlo z toho sice je trochu méně výrazné a sušší - prostě jako bez tuku - ale pracuje se s tím skvěle, já ji nejvíc využívám na bramboráky...
Hezký den!
B39e38d61ř85i94c79h 65T86ě40š51í87n39s54k46ý
smažit bez tuku je stejné jako plavat v prázdném bazénu
R13a19d11i31m 90P64o17l31á88š68e38k
je to strašné, oni ti řezníci se s tím mazlí, míchají do toho masa všelijaké s obtížemi nalezené všemožné složky, z kila masa ( odpadového) nadělají dvě kila masové směsi , ono je to na kilo levnější.......A ono to lidi nekupují
Pak si to člověk spočítá, kolik je tam toho masa a kolik balastu a vyjde mu, že levnější vyjde koupit přímo maso 1,5 x dražší.
J87a46r23o62s66l77a89v62a 85K70a75d73l91a48s54o35v20á
Přesně - můj technolog říká, když si stěžuju, že je něco bez chuti: víš, co to dá práce to vyrobit tak, aby to bylo bez chuti (tedy pachuti)?
B59e57d50ř32i62c93h 40T17ě48š92í56n93s14k55ý
krásná logika , nechodím k řezníkovi jelikož to tam smrdí a raději kupuji balené maso, bvy byste si snad i dala čerstvé hověží či právě střeleného divočáka
- Počet článků 84
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1143x